SEEMNERIKAS ŠOKOLAADIMÜSLI
- 100 ml vett
- 100 g ghee´d
- julgelt kaneeli
- 5 spl mett
- 5 dl kaerahelbeid
- 100 g + 50 g tumedat šokolaadi
- 1,5 dl rosinaid
- 1 dl hakitud mandleid
- 1 dl päevalilleseemneid
- 1 dl kõrvitsaseemneid
- 0,5 dl kanepiseemneid
Sega suuremas kausis soe vesi, sulatatud ghee, kaneel ja mesi. Lisa sinna juurde kaerahelbed ja sega korralikult läbi. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pane u 30 minutiks (190 kraadi) ahju küpsema. Sega aeg-ajalt ja jälgi, et kaerahelbed kõrbema ei läheks.
Haki šokolaad väikesteks tükkideks ja kui müsli on valmis, sega ⅔ šokolaaditükkidest kuuma müsli hulka (suurem osa sellest sulab mõnusalt ära). Kui müsli on jahtunud, lisa ülejäänud šokolaad ja seemned-rosinad-mandlid ning pane müsli purki. Nii säilivad need ivad müslis paremini ;)