Heaoludisainer

SEEMNERIKAS ŠOKOLAADIMÜSLI

  • 100 ml vett
  • 100 g ghee´d
  • julgelt kaneeli
  • 5 spl mett
  • 5 dl kaerahelbeid
  • 100 g + 50 g tumedat šokolaadi
  • 1,5 dl rosinaid
  • 1 dl hakitud mandleid
  • 1 dl päevalilleseemneid
  • 1 dl kõrvitsaseemneid
  • 0,5 dl kanepiseemneid

Sega suuremas kausis soe vesi, sulatatud ghee, kaneel ja mesi. Lisa sinna juurde kaerahelbed ja sega korralikult läbi. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pane u 30 minutiks (190 kraadi) ahju küpsema. Sega aeg-ajalt ja jälgi, et kaerahelbed kõrbema ei läheks.

Haki šokolaad väikesteks tükkideks ja kui müsli on valmis, sega ⅔ šokolaaditükkidest kuuma müsli hulka (suurem osa sellest sulab mõnusalt ära). Kui müsli on jahtunud, lisa ülejäänud šokolaad ja seemned-rosinad-mandlid ning pane müsli purki. Nii säilivad need ivad müslis paremini ;)

Magustoit, Gluteenivaba, Taimetoit

liitu uudiskirjaga